lastminute.com Belgium - Flight + Hotel Packages gift cards and vouchers
Holidays and Travel  >  lastminute.com Belgium - Flight + Hotel Packages

lastminute.com Belgium - Flight + Hotel Packages Gift Card

Redeem online.

The lastminute.com Belgium - Flight + Hotel Packages e-gift card can be paid for with credit and debit cards, and digital currencies, like bitcoin, bitcoin cash, ethereum, dogecoin, litecoin or ripple.

This gift card can be redeemed in Belgium. You will not earn GO Points when you buy this gift card.


Met cadeaubonnen van lastminute.com heb je meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen en 1 miljoen accommodaties over de hele wereld binnen handbereik. We hebben elke dag honderden aanbiedingen, zodat je zeker weet dat je altijd voor de best mogelijke prijs reist.

lastminute.com begeleidt reizigers al meer dan 20 jaar op hun reis, vanaf het moment dat ze hun vakantie plannen tot eventuele wijzigingen op het laatste moment. Geef jezelf, een vriend(in) of familielid een cadeaubon van lastminute.com: een onvergetelijke ervaring gegarandeerd.

VISIT LASTMINUTE.COM BELGIUM - FLIGHT + HOTEL PACKAGES

Redemption Instructions

This gift card expires in 12 months.

Terms and Conditions

  • De cadeaubon is 12 maanden geldig vanaf de datum van uitgifte. De vertrekdatum van de reis mag na de vervaldatum van de voucher zijn. - Er kan slechts één cadeaubon per boeking worden gebruikt en deze kan niet worden gebruikt in combinatie met andere promotionele of restitutievouchers van ons. - De cadeaubon kan alleen worden gebruikt om op www.lastminute.be vlucht + hotel-arrangementen te boeken (diensten waarvoor bij aankomst betaling aan een derde partij is vereist, zijn uitgesloten). - De cadeaubon kan voor meerdere boekingen worden gebruikt, totdat de volledige waarde is ingewisseld. Als de totale som van de boeking lager is dan de waarde van de bon, kan het resterende tegoed worden gebruikt voor een nieuwe boeking. Andersom geldt dat als het bedrag van de boeking hoger is dan dat van de bon, je een geldige creditcard of betaalpas kunt gebruiken om het openstaande bedrag te betalen. - De cadeaubon kan niet worden verkocht of terugbetaald, zelfs niet in geval van diefstal of verlies, noch kan deze worden ingewisseld voor geld of andere goederen of diensten. - De cadeaubon kan niet worden gebruikt om hotels of woningen te boeken waar direct bij de accommodatie betaald moet worden. - Zodra de boeking is bevestigd, kan de cadeaubon niet worden gebruikt voor de aankoop van aftersales dienstverlening.

What is Gift Off?

Gift Off is the quick and easy way to buy digital gift cards in the UK, Europe, the US, Canada, Australia and beyond. With over 1210 gift cards available to choose from, you’re guaranteed to find the perfect gift every time. What’s more, you can earn as you spend with GO Points so you make savings on future purchases.