Fashion & Accessories  >  Zalando Finland

Zalando Finland Gift Card

Redeem online.

This gift card can be redeemed in Finland.


Zalando on Suomen suurin kenkien ja muodin verkkokauppa, jonka yli 100 000 tuotteen valikoimasta saat sekä suosikkimerkkien klassikot että premium-brändien harvinaisuudetkin – aina ilman toimituskuluja. Etsitpä luotettavia perustyylejä tai uusimpia trendejä, Zalando on oikea määränpää: täällä löytäjäänsä odottavat kenkien ja vaatteiden lisäksi myös tyylikkäät asusteet ja funktionaaliset urheiluvarusteet yhteensä yli 1500 merkiltä. Klikkaa osoitteeseen zalando.fi ja valmistaudu ainutlaatuiseen shoppailukokemukseen!

Redemption Instructions

 1. Mene osoitteeseen zalando.fi tai Zalando-sovellukseen, valitse suosikkituotteesi 1500 brändin valikoimasta ja siirry kassalle.
 2. Kirjaudu sisään Zalando-asiakastilillesi ja lataa lahjakortin arvo etutilillesi valikon kohdassa "Lahjakortit ja etutilin saldo". Valitse kassalla tilauksen maksutavaksi "Veloita Zalando-etutililtä". Voit myös syöttää lahjakortin koodin suoraan kassalla kenttään "Etukupongit ja lahjakortit" ja vähentää lahjakortin arvon heti tilauksen kokonaissummasta.
 3. Nauti shoppailusta!

Terms and Conditions

 1. Lahjakortilla ei ole rajoitettua voimassaoloaikaa.
 2. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.
 3. Lahjakorttia ei voi ostaa laskulla.
 4. Voit ostaa Zalando.fi-verkkokaupasta enintään 10 lahjakorttia kerrallaan. Jos haluat tilata kerralla suuremman määrän lahjakortteja, lähetä tilaustoiveesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
 5. Jos olet kadottanut lahjakorttisi koodin, voit tilata lahjakortin uudelleen asiakastilisi kohdasta "Lahjakortit ja etutilin saldo".
 6. Lahjakortin saapuminen sähköpostiin voi luottokortilla tai PayPalin kautta maksettaessa kestää pari tuntia. Lahjakorttisi lähetetään heti, kun maksusuorituksesi on kirjautunut Zalandolle.
 7. Jos et muutaman tunnin kuluessa ole saanut sähköpostia, tarkasta sähköpostisi roskapostiasetukset. Mikäli lahjakortti ei ole tästä huolimatta saapunut perille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 8. Jos lahjakortin lunastamisessa ilmenee ongelmia, ota myös tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme.
 9. Lahjakortit on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista. Lahjakortteja ei hyvitetä tilauksesta jälkikäteen.
 10. Lahjakortilla maksettaessa tilauksella ei ole vähimmäisarvoa.
 11. Zalando-lahjakortteja ei voi lunastaa Zalando Loungessa.

What is Gift Off?

Gift Off is the quick and easy way to buy digital gift cards in the UK and Europe. With over 590 gift cards available to choose from, you’re guaranteed to find the perfect gift every time. What’s more, you can earn as you spend with GO Points so you make savings on future purchases.