Xbox Finland gift cards and vouchers
Movies, Music & Gaming  >  Xbox Finland

Xbox Finland Gift Card

Redeem online.

The Xbox Finland e-gift card can be paid for with credit and debit cards, and digital currencies, like bitcoin, bitcoin cash, ethereum, dogecoin, litecoin or ripple.

This gift card can be redeemed in Finland. You will earn GO Points when you buy this gift card.


Xbox-lahjakortti Osta pelejä, lisäosia, laitteita ja paljon muuta*

*Toimii Microsoft Storessa Xbox-konsoleille (tarvitaan Xbox Live), Windows 10 -tietokoneilla ja verkossa. Ei voida lunastaa kivijalkamyymälöissä.

Redemption Instructions

This gift card does not expire.

Terms and Conditions

Kun koodi on lunastettu suomalaiselle Microsoft-tilillesi, se on kokonaisuudessaan käytettävissä sallittujen ostosten tekemiseen (käytölle on joitakin rajoituksia) suoraan tietyissä Microsoftin digitaalisissa kaupoissa. Sallitut ostokset ja hinnat voivat vaihdella alueen, laitteen ja ajankohdan mukaan. Käyttöön voi liittyä maantieteellisiä, maakohtaisia tai saldorajoituksia, veroja ja Internetyhteysmaksuja. Tietty sisältö edellyttää maksullista tilausta. Ikärajoituksia sovelletaan. Ellei laissa muuta määrätä, koodeja ei voi lunastaa tai vaihtaa rahaksi, niitä ei voi ladata uudelleen eikä niistä maksettua hintaa palauteta. Jos haluat luoda uuden Microsoft-tilin tai lukea täydelliset käyttöehdot (joita saatetaan muuttaa asiasta erikseen ilmoittamatta), siirry osoitteeseen microsoft.com/cardterms. Ei voimassa maissa, joissa se on lainvastainen. ©/™/® Microsoft. Korttien ja koodien myöntäjä: Microsoft Ireland Operations Limited ja/tai sen osakkuusyritykset. One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18, D18 P521, Ireland

What is Gift Off?

Gift Off is the quick and easy way to buy digital gift cards in the UK, Europe, the US, Canada, Australia and beyond. With over 1240 gift cards available to choose from, you’re guaranteed to find the perfect gift every time. What’s more, you can earn as you spend with GO Points so you make savings on future purchases.