lastminute.com Belgium gift cards and vouchers
Holidays and Travel  >  lastminute.com Belgium

lastminute.com Belgium Gift Card

Redeem online.

The lastminute.com Belgium e-gift card can be paid for with credit and debit cards, and digital currencies, like bitcoin, bitcoin cash, ethereum, dogecoin, litecoin or ripple.

This gift card can be redeemed in Belgium. You will not earn GO Points when you buy this gift card.


Ontdek de ultieme reiservaring met Lastminute.com cadeaukaarten in België. Met toegang tot meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen en 1 miljoen accommodaties wereldwijd, is uw droomvakantie slechts een klik verwijderd. Bij Lastminute.com doen we er alles aan om u elke dag onverslaanbare aanbiedingen te bieden, zodat u altijd verzekerd bent van de best mogelijke prijs voor uw reizen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche zijn we een betrouwbare metgezel voor reizigers geweest, die hen begeleidt vanaf de eerste vakantieplanningsfase tot het afhandelen van eventuele last-minute wijzigingen die zich kunnen voordoen. Geef uzelf of uw dierbaren onvergetelijke herinneringen cadeau met een Lastminute.com cadeaubon. Of het nu gaat om een ontspannen strandvakantie, een spannend stadsavontuur of een romantisch uitje, onze cadeaubonnen garanderen een ervaring die een blijvende indruk zal achterlaten. Begin uw reis vandaag nog met Lastminute.com en laat ons u helpen dierbare momenten te creëren die u voor altijd zullen bijblijven.

VISIT LASTMINUTE.COM BELGIUM

Redemption Instructions

This gift card expires in 12 months.

U kunt één cadeaukaart per transactie inwisselen.

Terms and Conditions

  • De cadeaubon is 12 maanden geldig vanaf de datum van uitgifte. De vertrekdatum van de reis mag na de vervaldatum van de voucher zijn.
  • Er kan slechts één cadeaubon per boeking worden gebruikt en deze kan niet worden gebruikt in combinatie met andere promotionele of restitutievouchers van ons.
  • De cadeaubon kan alleen worden gebruikt om op www.lastminute.be vluchten, vlucht + hotel-arrangementen of accommodaties te boeken (diensten waarvoor bij aankomst betaling aan een derde partij is vereist, zijn uitgesloten).
  • De cadeaubon kan voor meerdere boekingen worden gebruikt, totdat de volledige waarde is ingewisseld. Als de totale som van de boeking lager is dan de waarde van de bon, kan het resterende tegoed worden gebruikt voor een nieuwe boeking. Andersom geldt dat als het bedrag van de boeking hoger is dan dat van de bon, je een geldige creditcard of betaalpas kunt gebruiken om het openstaande bedrag te betalen.
  • De cadeaubon kan niet worden gebruikt om vluchten te boeken op de resultatenpagina met 'Aansluiting gegarandeerd': deze vluchten worden niet rechtstreeks aangeboden door lastminute.com, maar door een externe partner, dus die zijn niet te boeken met onze cadeaubonnen.
  • De cadeaubon kan niet worden verkocht of terugbetaald, zelfs niet in geval van diefstal of verlies, noch kan deze worden ingewisseld voor geld of andere goederen of diensten.
  • De cadeaubon kan niet worden gebruikt om hotels of woningen te boeken waar direct bij de accommodatie betaald moet worden.
  • Zodra de boeking is bevestigd, kan de cadeaubon niet worden gebruikt voor de aankoop van aftersales dienstverlening.

What is Gift Off?

Gift Off is the quick and easy way to buy digital gift cards in the UK, Europe, the US, Canada, Australia and beyond. With over 1210 gift cards available to choose from, you’re guaranteed to find the perfect gift every time. What’s more, you can earn as you spend with GO Points so you make savings on future purchases.