De Bijenkorf Netherlands gift cards and vouchers
Home and Garden  >  De Bijenkorf Netherlands

De Bijenkorf Netherlands Gift Card

Redeem online and in-store.

The De Bijenkorf Netherlands e-gift card can be paid for with digital currencies only, like bitcoin, bitcoin cash, ethereum, dogecoin, litecoin or ripple.

This gift card can be redeemed in Netherlands. You will not earn GO Points when you buy this gift card.


De Bijenkorf is al ruim 150 jaar een sterk merk. Onze winkels, uitingen, assortiment en medewerkers dragen samen de identiteit van de Bijenkorf uit. Samengevat in vier merkwaarden is de Bijenkorf. Het assortiment is te omschrijven als luxueus, premium merken in mode, cosmetica, accessoires en thuis / wonen.

VISIT DE BIJENKORF NETHERLANDS

Redemption Instructions

This gift card does not expire.

Deze cadeaubon verloopt niet.

VERZILVEREN IN ONZE WINKELS In één van de Bijenkorf winkels toon je de QR-code direct vanaf je mobiel of neem je de digitale Cadeaucard mee waarop de QR-code staat.

ONLINE VERZILVEREN Wil je je digitale Cadeaucard online verzilveren? Selecteer dan bij stap 3 bij 'Betalen' de tab 'Bijenkorf Cadeaucard'. Kopieer de 20-cijferige code of type de code handmatig in het veld 'Kaartnummer'.

Terms and Conditions

De Cadeaucard is onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar tegen de Bijenkorf-artikelen. De Cadeaucard blijft waardevol, ook restantbedragen blijven onbeperkt geldig. De Cadeaucard is te koop en te gebruiken in alle filialen en de webshop van de Bijenkorf. De Cadeaucard is niet in te wisselen voor boeken in de Nederlandse taal of contant geld.

Klik hier om de volledige voorwaarden te bekijken of om het saldo van uw cadeaubon te bekijken: https://www.debijenkorf.nl/digitale-cadeaucard

What is Gift Off?

Gift Off is the quick and easy way to buy digital gift cards in the UK, Europe, the US, Canada, Australia and beyond. With over 990 gift cards available to choose from, you’re guaranteed to find the perfect gift every time. What’s more, you can earn as you spend with GO Points so you make savings on future purchases.