Airbnb Finland gift cards and vouchers
Holidays and Travel  >  Airbnb Finland

Airbnb Finland Gift Card

Redeem online.

The Airbnb Finland e-gift card can be paid for with credit and debit cards, and digital currencies, like bitcoin, bitcoin cash, ethereum, dogecoin, litecoin or ripple.

This gift card can be redeemed in Finland. You will earn GO Points when you buy this gift card.


Anna Airbnb lahjaksi. Hurmaavia majapaikkoja,mahtavaa tekemistä, ympäri maailmaa.

VISIT AIRBNB FINLAND

Redemption Instructions

This gift card does not expire.

Näin lunastat lahjasi:

  1. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään osoitteessa airbnb.fi/lahja
  2. Seuraa ruudulla näkyviä ohjeita.
  3. Saat lahjasaldon automaattisesti käyttöösi, kun teet varauksen.

Terms and Conditions

Kortin saldo ei vanhene. Tämän kortin ostamisesta tai aktivoimisesta ei peritä palvelumaksuja. Suomessa ja muissa tuetuissa Euroopan maissa asuvat henkilöt voivat käyttää korttia palvelujen ostamiseen Airbnb:n verkkosivuston ja sovelluksen kautta. Käyttö edellyttää Airbnb-tiliä. Korttia ei voi ladata uudelleen, ja ellei laki edellytä, sitä ei voi vaihtaa käteiseksi, hyvittää, palauttaa tai myydä eteenpäin. Kortin myöntäjä ei ole vastuussa kadonneista, vahingoittuneista tai varastetuista korteista tai luvattomasta käytöstä. Voit katsoa kortin saldon kirjautumalla Airbnb-tilillesi. Airbnb Ireland UC:n myöntämä. Voit tutustua sovellettaviin ehtoihin osoitteessa airbnb.fi/fi_gift_cards_terms.

What is Gift Off?

Gift Off is the quick and easy way to buy digital gift cards in the UK, Europe, the US, Canada, Australia and beyond. With over 990 gift cards available to choose from, you’re guaranteed to find the perfect gift every time. What’s more, you can earn as you spend with GO Points so you make savings on future purchases.